Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Ai nevoie de o autoutilitara special echipata pentru transport marfuri?

Esti in cautarea unui autovehicul special care sa te ajute sa transporti marfa in tara sau in Europa?

InchirieriCamionete.ro iti pune la dispozitie servicii de inchiriere autoutilitare pentru ca transportul marfurilor tale sa se desfasoare in conditii optime de siguranta si in timp util.

Apeland la serviciile oferite de compania InchirieriCamionete.ro, aveti garantia ca bunurile transportate – marfuri sau mobilier – ajung la destinatie in siguranta. Cu totii cunoastem starea precara a unor drumuri din tara, de aceea este important de stiut ca soferii nostri au o experienta de peste 10 ani in transportul de marfuri, mutari si transportul de mobilier in tara si in strainatate.

  • Autoutilitarele cu care sunt efectuate cursele de transport marfuri sunt intr-o stare tehnica perfecta si sunt dotate cu un lift in spate, pentru ca incarcarea si descarcarea marfurilor sa se realizeze cat mai usor, fara ca acestea sa se deterioreze.

Daca sunteti interesat de serviciile de inchiriere autoutilitare oferite de InchirieriCamionete.ro, va invitam sa ne contactati prin telefon sau email si sa ne dati detalii despre transportul dumneavoastra. Veti primi in cel mai scurt timp posibil propuneri de solutii optime la costuri avantajoase. Costurile practicate nu sunt fixe, ele pot varia in functie de durata de inchiriere si de distanta parcursa.

  • Suntem o echipa de profesionisti, care trateaza fiecare solicitare cu atentie, amabilitate si promptitudine, astfel incat sa obtinem multumirea clientilor care apeleaza la serviciile noastre.

transport marfa autoutilitare de inchiriatSoferii nostri vor alege intotdeauna traseul cel mai potrivit, astfel incat bunurile transportate sa ajunga la destinatie in timpul stabilit, indiferent de conditiile meteorologice sau de alti factori. Autoutilitarele sunt verificate si echipate corespunzator atat pentru drumurile nationale, cat si pentru autostrazile europene.

Transportul marfurilor este foarte dificil atunci cand nu dispuneti de masini speciale sau daca nu sunteti posesorul unui permis de conducere auto.

Transportul mobilei sau livrarea marfurilor nu mai sunt o problema,
cu ajutorul companiei InchirieriCamionete.ro!

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram