Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Tehnologie de varf, autoutilitare Ford Transit

Ford Transit este o autoutilitara “desteapta” care ne pune la dispozitie o serie de tehnologii inovatoare, care ofera mai multa placere si siguranta in condus.

Chiar daca firma de inchirieri autoutilitare si dube de transport marfa inchiriaza autovehiculele cu sofer, veti beneficia de toate dotarile acesteia, daca veti dori sa insotiti transportul. Insa, ideea de baza este faptul ca dotarile tehnologice de exceptie ale unui Ford Transit il ajuta pe sofer sa conduca mai bine, iar in acest mod marfa ta se afla in deplina siguranta.

Autoutilitare Ford Transit pentru placere si siguranta la drum

  • In primul rand, Ford Transit iti pune la dispozitie sistemul Bluetooth cu comanda vocala. Pentru sofer, momentul in care telefonul mobil suna este foarte stresant, cu o mana raspunde la telefon si cu cealalta conduce. Acest lucru nu numai ca este pedepsit de catre Politie, dar este si foarte riscant. Acum nu mai trebuie sa faci jonglerii la volan, sistemul Bluetooth iti ofera posibilitatea de a raspunde la apel printr-o singura comanda vocala.
  • Faruri Home Safe. Ford Transit este dotat cu faruri “inteligente”, care raman aprinse pret de 30 de secunde, timp in care tu poti intra linistit in casa.
  • Clima. Iti inchipui o masina fara clima, mai ales la drum lung? Ford Transit este dotata cu un sistem eficient de control climateric pentru un confort sporit.
  • Schimbatorul de viteze. Acesta este montat chiar pe plansa de bord, fiind situat la indemana soferului. Are o forma ergonomica, iar condusul devine mai sigur si mai placut.
  • Schimbarea vitezei. Ai adesea probleme cu momentul in care trebuie sa schimbi viteza? Noul Ford Transit este dotat cu un indicator chiar in panoul din bord care-ti va arata momentul oportun pentru urmatoarea treapta de viteza.
  • GPS. Ford Transit se ghideaza in trafic cu ajutorul satelitilor, ceea ce te avantajeaza pe tine ca si client prin faptul ca vei castiga timp si vei ajunge mai repede la destinatie cu marfa.
  • Tahograf digital. Acesta este montat pe bord si permite soferului sa inregistreze constant cate ore a condus si cate s-a odihnit. Chiar si vitezele, defectiunile aparute sau distantele parcurse, toate sunt stocate timp de 1 an.
  • Stergatoarele. Acestea sunt dotate cu senzor de ploaie si in functie de intensitatea acesteia isi regleaza singure viteza.
  • Parbrizul. Pe timp de iarna, tehnologia de incalzire “Quickclear” este foarte util. Apesi pe un buton si parbrizul se dezgheata singur.
  • Gestionarea energiei. Toate modelele cu tractiune pe spate au cate 2 baterii: una este pentru motor, iar cea de-a doua poate incarca orice accesoriu, chiar si atunci cand motorul este oprit. Iar daca cumva ai uitat farurile aprinse, bateriile, prin functia de economisire cu care este dotata, stinge toate luminile.

De aceea noi va oferim dube si autoutilitare de 3,5 tone de inchiriat din gama Ford Transit, cu sofer pentru transport de marfuri generale si mobilier, mutari si relocari din Bucuresti oriunde in tara dar si in strainatate.

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram