Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Autoutilitare 3,5 tone cu sofer

InchirieriCamionete.ro autoutilitare 3,5 tone cu sofer, sigur, comod, rapid si ieftin

Ai nevoie de transport de marfa in tara sau in afara Romaniei? Cea mai eficienta varianta este sa apelezi la o firma care inchiriaza autoutilitare performante, autoutilitare 3,5 tone cu sofer. Sunt doate cu toate cele necesare pentru ca transportul sa se efectueza in conditii sigure.

Avantajele colaborarii cu InchirieriCamionete.ro

Sunt numeroase indiferent de exigenta cerintelor tale si complexitatea solicitarii. In primul rand, suntem mai mult decat o firma care iti pune la dispozitie autoutilitare. Suntem partenerul responsabil de care ai nevoie, gata sa sara in ajutorul tau cu servicii prompte, sigure si de calitate.

  • Marfa ta este pe maini bune: nu mai trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste integritatea acesteia si nici in ceea ce priveste timpul necesar ajungerii la destinatie. InchirieriCamionete.ro iti pune la dispozitie cele mai performante camioane de 3,5 tone si autoutilitare!

Autoutilitare 3,5 tone cu sofer

  • Autoutilitare 3,5 t cu sofer de inchiriat: in cautarea firmei perfecte de transport este importanta sa consideri serviciile de baza, parcul auto dar si personalul calificat al unei companii de inchirieri dube, autoutilitare 3,5 t si camionete.

Dispunem de autoutilitare dotate cu lift in spate pentru relocarea si mutarea marfurilor, facilitand manipularile. Datorita acestui accesoriu, chiar si cele mai fragile marfuri sunt in maxima siguranta. Mai mult, incarcare si descarcarea acestora se va face fara efort. Toate autoutilitarele de 3,5 tone sunt verificate pentru circulatia atat pe drumurile nationale cat si pe cele internationale. Acestea sunt echipate corespunzator pentru a nu intampina dificultati tehnice pe durata transportului.

Cat despre soferi, afla ca acestia sunt cei mai buni. Nu o spunem noi, o spune experienta acumulata la volanul unor astfel de masini. Majoritatea soferilor nostri au acumulate mii de ore de condus atat pe teritoriul romaniei cat si in afara. Astfel, ei vor organiza orice traseu in asa fel incat marfa ta sa ajunga la destinatie rapid si sigur, pentru ca niciun drum nu este greu de parcurs pentru acestia. Pe scurt, soferii InchirieriCamionete.ro sunt cu adevarat profesionisti!

Autoutilitare de 3,5 tone cu sofer,servicii complete transport marfa

Serviciile de inchirieri autoutilitare 3,5 tone cu sofer pentru transport marfa se fac la sediul central aflat in Bucuresti sau prin intermediul site-ului www.inchiriericamionete.ro . Pentru ca tu sa simti beneficiile unor servicii complete, alfa ca marfa iti este ridicata direct de la sediul firmei tale, indiferent in ce localitate te afli, si este dusa exact la usa destinatarului. Cu alte cuvinte: rapid, simplu, si comod. Poti efectua comanda atat telefonic, cat si online.

  • Inchirierea se face pe o perioada mica, medie si mare in functie de necesitati Astfel poti opta pentru o perioada de 2-5 zile, 6-8 zile, sau 11-15 zile. Preturile variaza in functie de lungimea traseului parcurs si termenul de inchiriere. In pret este inclus si soferul . Colectivul care isi desfasoara activitatea la Inchirieri autoutilitare 3-5 tone cu sofer garanteaza siguranta marfurilor transportate pe teritoriul Romaniei sau in tarile din Uniunea Europeana.

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram