Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Autoutilitare de inchiriat cu sofer

Autoutilitare cu sofer oferite de InchirieriCamionete.ro

Transportul de marfa implica seriozitate, o fire agera si cunoasterea traseelor atat nationate, cat si internationale. In cazul in care ai nevoie de servicii de transport marfa in cadrul firmei tale, iti va fi greu sa gasesti atat vehiculul potrivit, cat si un sofer competent, care sa se asigure ca marfa ta ajunge la destinatie in cea mai buna stare. Pentru a scapa de eventualele probleme impuse de acest aspect, iti recomandam inchirierea unei autoutilitare, cu tot cu sofer.

Pentru a inchiria o autoutilitara si a dispune in acelasi timp si de un sofer profesionist, iti recomandam sa apelezi la serviciile firmei InchirieriCamionete.ro. Astfel, marfa ta va ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in aceeasi stare in care era la plecare, indiferent de durata transportului si de starea drumurilor!

Parcul auto al firmei este de 4 masini speciale pentru transportul de marfuri sau mutari, modelul Ford Transit. Acest model de autoutilitara este cel mai potrivit pentru transportul de marfa, avand urmatoarele caracteristici:

  • Gabarit de 3.5 tone – avantajul acestor utilitare este ca nu au restrictii pentru a intra si in oras si, prin urmare, vei putea stabili impreuna cu soferul cea mai buna ruta
    .
  • Volum de 20 mc – cel mai mare volum existent pentru o masina de acest tip; avantajul oferit de aceasta marca este transportarea mai multor produse, intr-un singur transport
    .
  • Lift in spate – aceasta dotare este extrem de importanta cand vine vorba de transport marfa, deoarece asigura atat incarcarea, cat si descarcarea in conditii optime a marfurilor. Prin urilizarea liftului, le vei facilita munca celor ce se ocupa cu gestionarea produselor in punctual de plecare si la destinatie si vei minimaliza pagubele produse, in special in cazul transportarii marfurilor fragile.

Dube, autoutilitare si camioane de 3,5 tone cu sofer

Un aspect foarte important al inchirierii unei autoutilitare oferite de InchirieriCamionete.ro este faptul ca aceasta vine la pachet cu tot cu sofer.

Prin urmare, transportul tau va fi pe mana unei persoane capabile, profesioniste, familiarizata cu drumurile mai putin prietenoase ale tarii noastre, dar si cu rutele complicate dinafara ei. Soferii sunt atestati pentru acest tip de munca, iar firma este in totalitate responsabila pentru actiunile lor si pentru starea trasnportului tau. Prin urmare, in cazul in care soferul este amendat sau provoaca un accident, compania Inchirieri Camionete.ro isi va asuma responsabilitatea iar tu vei fi despagubit.

Indiferent de ruta si de tipul de marfa de transportat,
InchirieriCamionete.ro iti ofera cu cele mai bune solutii

Vehiculele oferite sunt echipate in functie de conditiile cerute de tipul de marfa (spre exemplu, in cazul in care doresti sa trasnporti alimente congelate, iti vom pune la dispozitie camionete cu sistem frigorific pentru a mentine produsele la temperatura dorita pe tot parcursul transportului).

Asigura cea mai buna cale de transport a marfurilor tale cu serviciile de inchirieri autoutilitare oferite de InchirieriCamionete.ro! Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a inchiria o autoutilitara, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Inchiriericamionete.ro, date de contact:
Telefon fix: 031-8017334
Telefoane mobile:
0722- 608669
0745-281829
0765-316460
Adresa de e-mail: info@inchiriericamionete.ro

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram