Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Autoutilitare cu sofer

Cand ai nevoie de o firma care sa iti puna la dispozitie autoutilitare pentru transportul diferitelor marfuri in tara si strainatate, cauti o firma care sa iti ofere absolut toate optiunile necesare intreprinderii unei astfel de activitati. Cea mai indicata metoda pentru tine este sa apelezi la o firma profesionista care inchiriaza autoutilitare pentru transportul pe care trebuie sa-l faci.

Nu in ultimul rand, foarte important este sa gasesti acea companie serioasa, care sa fie dotata cu un parc auto corespunzator si care sa vina la tine la sediu sa ridice marfa. Ei bine, in aceasta descriere se inscrie perfect InchirieriCamionete.ro. Compania din Bucuresti iti ofera servicii de inchiriere de autoutilitare si transport marfa in Romania, dar si in toate tarile din Uniunea Europeana.

Autoutilitarele si camionetele de inchiriat se afla intr-o stare tehnica foarte buna, ceea ce va asigura un transport in conditii de siguranta. Toate autoutilitarele sunt atent verificate si indeplinesc toate conditiile pentru a circula pe drumurile nationale si europene. De asemenea, pentru a va usura si mai mult procesul de incarcare/descarcare al marfii, compania va pune la dispozitie autoutilitare echipate cu lift in spate.

Avand in vedere conditiile destul de dificile de trafic din tara noastra, drumurile proaste, atunci cand cautati o firma care inchiriaza autoutilitare pentru transport de marfa acordati o atentie speciala starii tehnice a camionetelor.

Este foarte important de retinut faptul ca toate inchirierile sunt cu sofer, in orice situatie. Acestia din urma beneficiaza de o vasta experienta de condus pe traseele din tara si in tarile europene, fapt ce va asigura de un transport rapid si sigur. Rutele alese pornesc din Bucuresti, de la sediul firmei, sau de oriunde din tara, de la locatia clientului.

camionete de inchiriat transport marfaIn ceea ce priveste locatia, serviciile de inchirieri camionete se fac la sediul principal din capitala sau prin intermediul site-ului. Preturile variaza in functie de lungimea traseului parcurs si termenul de inchiriere. Prin contactarea unei firme precum InchirieriCamionete.ro va asigurati ca marfa va ajunge la destinatie in cel mai scurt timp indiferent de conditiile climatice sau dificultatea traseului.

De cele mai multe ori, marfa poate fi una sensibila prin structura, astfel ca prin dotarea cu lift a camionetelor folosite la transport si punerea la dispozitie a unui sofer experimentat, firma din Bucuresti va asigura ca marfurile sensibile la manevrare si lovire nu vor suferi modificari mecanice. Cu ajutorul camionetelor puteti trimite in alte orase din tara sau strainatate pachete fragile precum: obiecte de valoare, produse din sticla sau materiale casabile, bunuri mobile de mici si mari dimensiuni fara sa va temeti ca acestea vor suferi accidente.

Date de contact:

  • E-mail la info@inchiriericamionete.ro
  • Telefon fix: 031 8017 334
  • Telefoane mobile: 0722 608 669     sau     0745 281 829      sau      0765 316 460

 

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram