Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Avantajele autoutilitarelor cu lift

Vrei sa transporti marfa in siguranta dintr-o loc in altul?

Compania InchirieriCamionete.ro iti ofera numeroase beneficii prin oferta de inchirieri autoutilitare care sunt echipate cu lift in spate. Fie ca doresti sa realizezi un transport in tara sau in strainatate, compania de inchirieri autoutilitare organizeaza transporturile extrem de eficient cu ajutorul unor autoutilitare echipate corespunzator, evitandu-se astfel orice dificultate tehnica. Inchirierea acestor autoutiliare ofera numeroase beneficii. In afara de faptul ca garanteaza o incarcare si o descarcare mai sigura si mai facila, echipa de soferi profesionisti beneficiaza de o instruire potrivita in ceea ce priveste transportul pe orice fel de rute.

  • InchirieriCamionete.ro ofera camionete aflate intr-o stare tehnica potrivita unui transport in siguranta. Daca vrei sa transporti marfuri sau obiecte in alta locatie din tara sau sa le exporti in tarile europene, autoutiliarele oferite de compania de inchirieri indeplinesc toate conditiile in aceasta privinta.

transport autoutilitare cu liftAutoutilitarele sunt verificate si corespund cerintelor de circulare pe traseele romanesti, dar si europene. Tarifele de inchiriere ale autoutilitarelor sunt stabilite pe trepte tarifare, in functie de lungimea traseului, numarul de zile de inchiriere si greutatea marfurilor. Compania de inchirieri ofera si posibilitatea de a inchiria o autoutilitara cu sofer.

Echipa de soferi este alcatuita din persoane serioase, bine instruite si cu experienta necesara. Acestia vor alege cea mai buna ruta si vor transporta in siguranta marfurile pana la destinatie. Autoutilitarele sunt inchise corespunzator si sunt conduse cu grija pana la destinatie. Bunurile transportate vor fi protejate si isi vor mentine integritatea pana la destinatie. Masinile de care compania dispune sunt de mai multe tipuri, diferentiate in primul rand dupa gabarit.

Prin dotarea autovehiculelor cu lift se evita scaparea accidentala a marfurilor sau alte socuri mecanice. Pe langa faptul ca dotarea autoutilitarelor cu lift permite o incarcare si o descarcare facila, aceasta are scopul si de a oferi o mai mare siguranta a sanatatii manipulantilor. Atunci cand este vorba de marfuri fragile sau de bunuri importante, serviciile oferite sunt ireprosabile, pentru ca sunt insotite de un grad ridicat de siguranta.

InchirieriCamionete.ro este o companie ce ofera servicii de inchirieri si transport marfuri cu autoutilitare dotate cu lift in spate. Firma le da acces clientilor sai la o flota de masini autoutilitare verificate pentru circulatia pe drumurile nationale si europene, deci la servicii de transport la un nivel calitativ inalt, desfasurat in deplina siguranta.

Compania de inchirieri autoutilitare ofera maxima seriozitate si tarife avantajoase in conditiile pietei. Pentru mai multe informatii si tarife ale inchirierii autoutilitarelor, contacteaza echipa de specialisti a firmei de inchirieri. Cu ajutorul camionetelor companiei poti transmite pachete fragile, cum ar fi obiecte de valoare, produse din sticla sau materiale casabile, bunuri de mici si mari dimensiuni. Inchiriaza autoutilitarele cu lift la cele mai avantajoase preturi oferite de InchirieriCamionete.ro.

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram