Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Avantajele inchirierii autoutilitarelor cu sofer

Doriti sa inchiriati o utilitara pentru transportul marfii in tara sau in strainatate? Nimic mai simplu, acum puteti beneficia de servicii complete ce includ inchirierea autoutilitarei impreuna cu soferul care va executa transportul, aceste servicii find oferite de compania InchirieriCamionete.ro din Bucuresti.

Transportul de marfa reprezinta un domeniu aparte din cadrul activitatiilor de transport. In fuctie de marfa pe care trebuie sa o livrati, utilitara ce va deservi transportului in cauza trebuie sa fie dotata adecvat pentru a asigura siguranta marfii sau a coletelor respective. Spre exemplu, pentru a transporta alimente, camionul in care acestea vor fi depozitate trebuie prevazut cu un sistem de racire care sa pastreze conditii optime specificate in documentatia oferita companiei de transport. Asadar, dupa cum am aratat deja, pentru buna desfasurare a activitatiilor este necesara intocmirea unor documente pe baza carora sa se desfasoare transportul de marfa.

De aceea, de cele mai multe ori trebuie sa apelati la serviciile de inchirieri autoutilitare. InchirieriCamionete.ro din Bucuresti este partenerul dumneavoastra de incredere in acest domeniu, compania oferind cele mai bune servicii de transport in tara dar si in strainatate.

Astfel, pretul de inchiriere al autoutilitarei include si serviciile soferului. In acest mod nu o sa mai fiti nevoiti sa apelati alte firme pentru asigurarea serviciilor unui sofer profesionist.

InchirieriCamionete dispune de autoutilitare ce pot fi utilizate in cadrul diverselor sarcini de transport marfa in tara si in afara granitelor. Soferii companiei sunt special instruiti pentru a face fata oricaror solicitari, astfel marfa dumneavoastra va fi livrata in timp util indiferent de starea carosabilului, de conditiile meteo sau de trafic. Toate masinile ce intregesc flota auto InchirieriCamionete.ro sunt perfect functionale, sunt dotate adecvat pentru acest domeniu de activitate si au toate asigurarile si inspectiile tehnice la zi.

avantajele-inchirierii-autoutilitarelor-cu-soferEste important de stiut faptul ca soferul InchirieriCamionete.ro va alege ruta cea mai buna pentru asigurarea unui transport in conditii sigure si care sa se incadreze in timpul specificat de fiecare client in parte. In cazul in care nu sunteti in Bucuresti, personalul companiei se va deplasa la fata locului pentru a ridica marfa dumneavoastra si pentru a o transporta la destinatia pe care o sa o indicati.

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram