Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Camionete pentru un transport sigur

Siguranta este cea care primeaza atunci cand vine vorba de transportul de marfuri si bunuri indiferent de distantele pe care le au de parcurs. Pentru un astfel de transport este nevoie de autoutilitare perevazute cu accesorii speciale, menite sa asigure un grad sporit de siguranta.

Dispui de o cantitate mare de marfa si nu doresti sa apelezi la metodele improvizate de transport? Nimic mai simplu. Ai posibilitatea sa inchiriezi pentru perioada de timp dorita, autoutilitare performante, cu ajutorul carora bunurile sa ajunga la orice destinatie fie la nivel national cat si international cu minimul de costuri.

Pentru un transort de calitate, fara riscuri, avem solutia ideala, InchirieriCamionete.ro iti ofera numeroase beneficii prin oferta de inchrieri autoutilitare atat pe teritoriul Romaniei cat si in tarile Uniunii Europene.

Acestea au avantajul ca sunt dotate cu lift in spate ceea ce faciliteaza relocarea si mutarea marfurilor in conditii speciale.

Mai mult decat atat, pentru ca serviciile pe care InchirieriCamionete.ro sa fie complete si de cea mai inalta calitate, iti punem la dispozitie soferi experimentati, adevarati profesionisti , care vor garanta siguranta bunurilor si seriozitate in ceea ce inseamna organizarea transportului.

camionete-pentru-un-transport-sigurInchirieriCamionete.ro ofera servicii de inchirieri autoutilitare la preturi competitive, mai mult decat avantajoase, in functie de perioada de inchiriere, lungimea drumului, greutatea marfurilor sau mobilelor.

Inchirierea autoutilitarelor cu lift difera in functie de preferintele clientilor. Astfel poti opta pentru inchirierea acestora la preturi foarte mici intre: 2 si 5 zile / 6 si 10 zile / 11 si 15 zile.

Tarifele de inchirieri autoutilitare includ si soferul care pe langa rolul de a asigura ca transportul sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta, alege si cele mai bune trasee si rute astfel incat marfa sa ajunga cat mai repede la destinatia dorita.

Din echipa InchirieriCamionete.ro fac parte echipe de soferi profesionisti, cu multe ore de condus acumulate, care ofera servicii prompte si sigure de transport. Cu alte cuvinte, ai toate motivele sa apelezi la InchirieriCamionete.ro.

  • In primul rand ai certitudinea ca marfa transportata se afla in deplina siguranta.
  • In al doilea rand, este avantajos din punct de vedere financiar, pentru ca tarifele noastre nu au concurenta.

camionete-pentru-un-transport-sigurAstfel iti oferim posibilitatea unui transport ieftin, cu masini performante echipate cu toate cele necesare pentru ca serviciile noastre sa se ridice la nivelul celor mai inalte cerinte.

Seriozitatea, profesionalismul, experienta in domeniu, corectitudinea, promptitudinea sunt doar cateva dintre atuurile pe care mizam in relatia cu clientii nostri. Pentru noi calitatea serviciilor este sinonima cu performanta si siguranta.

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram