Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

De unde inchiriezi autoutilitare pentru transportul de marfuri

Autoutilitare cu lift, dube pentru mutari, transport mobila

  • Ai reusit sa impachetezi toate lucrurile pentru a le muta in casa noua, insa ai nevoie de o masina speciala, care sa poata face fata transportului propriu-zis? Poti sa inchiriezi dube, camioane de 3,5 tone sau autoutilitarele potrivite de la InchirieriCamionete.ro. Preturile variaza in functie de perioada de inchiriere si de kilometrii parcursi.

Autoutilitare, dube, camioane 3,5 tone transport marfa

  • Trebuie sa transporti bunuri intr-o locatie care se afla pe teritoriul european? InchirieriCamionete.ro te ajuta si in acest sens. Si nu trebuie sa te gandesti pe cine sa convingi sa conduca autovehiculul inchiriat pentru ca acest lucru intra tot in atributiile noastre. Soferul care va conduce autovehiculul de transport marfa este asigurat de societatea noastra.

camione dube transport marfaAutoutilitarele din flota companiei se afla in cea mai buna stare de functionare, acestea fiind supuse unor teste si verificari periodice atat pentru drumurile nationale, cat si pentru cele internationale, europene. Bunurile cu al caror transport ne veti insarcina vor ajunge la destinatia stabilita in timp util si in conditiile in care se aflau in momentul predarii lor, echipei noastre. Pana si obiectele fragile vor putea fi transportate fara sa va faceti griji ca s-ar putea deteriora. Nici macar la incarcare sau la descarcare nu va exista nici un fel de problema pentru ca autoutilitarele sunt echipate cu un lift special conceput astfel incat aceste operatiuni sa se desfasoare in conditii optime de siguranta.

Distanta, pentru noi si pentru autoutilitarele pe care le oferim spre inchiriere, nu reprezinta o problema. Reusim sa facem fata cu succes oricarei provocari, iar calitatea serviciilor va fi ireprosabila.

Soferii care activeaza in cadrul societatii noastre sunt experimentati, flexibili, respectuosi, responsabili si trateaza fiecare client cu seriozitate. Serviciile de inchiriere autoutilitare sunt intotdeauna binevenite, in cazul in care nu dispuneti de un mijloc de transport, iar alegerea firmei InchirieriCamionete.ro pentru furnizarea acestora, este alegerea potrivita.

Transportul se va realiza in timp util, datorita faptului ca traseul ales este cel mai potrivit. Luam in calcul orice incident care poate interveni pentru a-l putea preveni in mod eficient.

Inchiriericamionete.ro, solutii avantajoase si ieftine pentru transport marfa

Experienta si profesionalismul cu care lucram, isi spun cuvantul in fiecare colaborare pe care o incheiem. Daca vrei sa faci parte dintre clientii multumiti care au beneficiat de abilitatile noastre in acest domeniu, nu ezita sa ne contactezi pentru a avea parte de servicii prompte, de calitate si eficiente in ceea ce priveste inchirierea masinilor autoutilitare.

Transportul marfurilor sau al mobilierului sunt acum simple. Acest lucru este demonstrat de catre societatea InchirieriCamionete.ro, pe care va puteti baza in orice moment.

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram