Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Inchirieri autoutilitare 3,5 tone

Firma noastra ofera servicii de inchirieri autoutilitare 3,5 tone pentru transportul de marfa intern sau international, transportul de mobila sau mutari si relocari.

     Inchirieri autoutilitare 3,5 tone - dotari

  • Autoutilitarele 3-5 tone de care dispunem sunt prevazute cu lift in spate pentru ca bunurile si marfurile sa fie incarcate si descarcate cu efort minim si intr-un timp scurt. Toate autoutilitarele de 3-5 tone puse la dispozitie pentru inchiriere sunt verificate si echipate corespunzator pentru a nu se ivi dificultati pe durata transportului.
    .
  • Autoutilitarele dotate cu lift permit manipularea marfurilor cu usurinta. Garanteaza o incarcare si o descarcare mai sigura. Acestea sunt ideale cand este vorba de marfuri fragile sau cantitati mari si greu de ridicat. Prin dotarea autoutilitarelor de 3-5 tone cu lift se asigura integritatea bunurilor. Astfel acestea nu vor fi deteriorate la incarcare sau descarcare.

Inchirieri autoutilitare 3,5 tone pentru transport marfaInchirieri autoutilitare 3,5 tone

Autoutilitare de 3-5 tone indeplinesc toate conditiile tehnice necesare pentru un transport sigur pe drumurile din Romania si din Europa. Inchirieri autoutilitare 3,5 tone se face la preturi avantajoase. Se calculeaza in functie de optiunile clientului cu privire la perioada, lungimea traseului si greutatea produselor ce vor fi deplasate.

Perioada de inchirieri autoutilitare 3,5 tone este in general intre 2 si 15 zile. In functie de necesitatile clientilor. Tarifele de inchirieri includ si soferul. Acesta va alege cea mai buna ruta si va transporta in siguranta bunurile sau marfurile pana la destinatie. Dotarile autoutilitarelor si soferii experimentati sunt garantia efectuarii transporturilor in cele mai bune conditii.

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram