Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Inchirieri autoutilitare Bucuresti

Inchiriaza o autoutilitara rapid si ieftin

Inchirieri autoutilitare Bucuresti. Pentru transportul de marfa intern sau international aveti nevoie de autoutilitare special echipate si dotate conform cu legislatia in viguare. Dotarile se pliaza in functie de fiecare transport in parte si in functie de tipul de marfa transportat. In cazul in care nu dispuneti de mijloacele necesare transportului de marfa, va trebui sa inchiriati o astfel de autoutilitara. In acest caz trebuie sa va documentati in prealabil pentru a alege cele mai bune si accesibile servicii de acest profil.

  • Firma de inchirieri autoutilitare Bucuresti. Vine in intampinarea clientilor sai cu o oferta ce este greu de refuzat si anume inchirierea autoutilitarelor cu sofer. Astfel, in tariful de inchiriere al autoutilitarei este inclus si pretul soferului.

firma inchirieri masini transport marfa

  • Indiferent de tipul de marfa pe care trebuie sa o transportati, firma noastra de inchirieri autoutilitare Bucuresti garanteaza transport sigur si rapid catre destinatia indicata. Marfa dumneavoastra va fi pe maini sigure pentru ca fiecare autoutilitara oferita este echipata in functie de necesitatiile fiecarui client in parte. Asadar, coletele dumneavoastra sau marfa fragila va fi in deplina siguranta indiferent de starea carosabilului, de lungimea traseului sau de conditiile meteo.
    .
  • Serviciile de inchirieri autoutilitare de 3,5 tone. Se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice ce doresc sa transporte marfa pe teritoriul tarii, sau in afara ei. Compania detine documentatia necesara transportului international, dar si o flota auto ce poate face fata unui traseu lung. Autoutilitarele sunt perfect functionale si au toate verificarile tehnice la zi.

Transport marfa, inchirieri autoutilitare 3,5 tone

Dupa cum am precizat, inchirierea autoutilitarelor include si soferul atestat. Acesta va alege ruta cea mai sigura pana la destinatie bazandu-se pe experienta acumulata de-a lungul timpului. Nu va faceti griji pentru ca termenele specificate vor fi respectate. Fiecare transport ajunge la timp la destinatie. In acelasi timp, fiecare masina este dotata cu sistem GPS ce va permite sa obtineti date in timp real referitoare la starea marfii, la kilometri parcursi, la viteza de deplasare, la durata pana la destinatie si asa mai departe.

In cadrul firmei dispunem de 6 autoutilitare dotate cu lift in spate. Masinile au marca Ford Tranzit,. Acestea au un gabarit de 3.5 tone, si un volum de 20 mc. Avand in vedere tonajul precizat, masinile pot intra si in orase, ceea ce inseamna ca nu trebuie luate in calcul rute ocolitoare.

Inchirieri autoutilitare Bucuresti, date de contact

Adresa: B-dul Uverturii 87, Bucureşti
Telefon: 031-8017-334 / 0745-281-829 / 0722-608-669

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram