Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Inchirieri autoutilitare cu sofer

Firma de inchirieri autoutilitare  de 3,5 tone din Bucuresti. Ofera servicii complete la preturi competitive. Pe langa serviciile de inchirieri autoutilitare si dube pentru transportul de marfuri, firma ofera si alte beneficii. Inchirieri autoutilitare cu sofer pentru ca beneficiarul serviciilor de transport sa nu fie nevoit sa caute sofer.

Inchirieri autoutilitare cu sofer pentru transport marfainchirieri autoutilitare cu sofer

  • Soferii profesionisti ce conduc autoutilitarele amenajate special pentru transportul de marfa garanteaza integritatea bunurilor transportate. Respecta termenul la care trebuie sa ajunga la destinatie. Echipa de soferi este formata din persoane bine instruite, cu experienta in transportul de marfuri cu autoutilitare de 3,5 tone.
  • Soferii vor alege cea mai buna ruta atat pe drumurile din Romania, cat si pe drumurile europene, pentru ca transportul sa fie efectuat in cel mai scurt timp si in siguranta.
    .
  • Soferii companiei de inchirieri autoutilitare din Bucuresti sunt instruiti pentru a face fata oricaror solicitari. Astfel marfa Va fi livrata in timp util, indiferent de starea carosabilului, de conditiile meteo sau de trafic.

Inchirieri autoutilitare cu sofer de 3,5 tone, Bucuresti

Autoutilitarele de 3,5 tone inchiriate de catre companie sunt perfect functionale. Sunt dotate adecvat pentru transportul de marfuri si au toate asigurarile si inspectiile tehnice la zi. Un mare avantaj al acestor autoutilitare reprezinta dotarea lor cu lift in spate. Acesta asigura incarcarea si descarcarea marfurilor fragile sau foarte grele mai usor.

Autoutilitarele de 3,5 tone cu lift sunt ideale pentru cantitati mari sau grele de ridicat ori cand personalul este insuficient. Dotarea autoutilitarelor cu lift garanteaza o incarcare si descarcare mai sigura, mai putin solicitanta si lipsita de accidente.
.
Beneficiaza de servicii profesioniste de transport marfa cu autoutilitare de 3,5 tone inchiriate cu sofer!

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram