Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Inchirieri camioane 3,5 t

Inchirieri camioane 3,5 tone - InchirieriCamionete.ro
Daca vrei sa colaborezi cu o firma completa !

Inchirieri camioane 3,5 tone. In ciuda crizei financiare, transporturile din si spre Romania s-au multiplicat in ultimii ani. Daca vorbim de transportul de marfa, putem spune, fara sa gresim, ca acesta a crescut in ultimii ani si odata cu aceasta crestere si cererea masinilor capabile sa transporte aceste marfuri este tot in crestere.

Fiind o afacere destul de mare si de profitabila. Posibilitatea de a beneficia de o astfel de masina este din ce in ce mai probabila. Mare atentie insa inainte de a apela la o companie de inchirieri. Cautati una care sa va puna la dispozitie servicii complete din toate punctele de vedere? Camioane de 3,5 tone in stare tehnica excelenta si soferi profesionisti? Una dintre companiile romanesti care este caracterizata de complexitatea serviciilor oferite este echipa de la Inchirieri Camionete.ro.

 

Inchirieri camioane 3,5 tone cu sofer
pentru transport marfa

inchirieri camioane 35 toneAvand sediul in Bucuresti, aceasta firma de inchirieri camioane de 3,5 tone cu sofer va pune la dispozitie o flota extrem de diversificata. Colectivul care isi desfasoara activitatea la InchirieriCamionete garanteaza siguranta marfurilor transportate pe teritoriul Romaniei sau in tarile din Uniunea Europeana.

  • In activitatea de transport intern si international pot aparea multe impedimente. Drumurile, vremea extrema sau alti factori pot in orice moment sa pun in pericol activitatea transportului de marfa. Tocmai din aceasta cauza, autoutilitarele, dubele si camioanele de 3,5 tone de la InchirieriCamionete.ro se afla intr-o stare tehnica foarte buna Acest aspect va asigura un transport in conditii de siguranta.
    .
  • Toate camioanele si autoutilitarele sunt atent verificate si indeplinesc toate conditiile pentru a circula pe drumurile nationale si europene. De asemenea, pentru a va usura si mai mult procesul de incarcare/descarcare al marfii, compania va pune la dispozitie autoutilitare echipate cu lift in spate.
    .
  • Prin dotarea cu lift a camioanetelor de 3,5 tone folosite la transport si punerea la dispozitie a unui sofer experimentat, veti fi asigurati ca marfurile sensibile la manevrare si lovire nu vor suferi modificari mecanice. In cadrul echipei InchirieriCamionete activeaza doar soferi profesionisti. Acestia sunt atestati in domeniu si cu experienta de condus pe traseele din tara si in tarile europene, fapt ce va asigura de un transport rapid si sigur. Rutele alese pornesc din Bucuresti, de la sediul firmei, sau de oriunde din tara, de la locatia clientului. Foarte important de retinut este faptul ca inchirierile sunt cu sofer, in orice situatie.

inchirieri camioane 35 tone

In ceea ce priveste locatia, serviciile de inchirieri camioane 3,5 tone se fac la sediul principal din capitala sau prin intermediul siteului prezentat. Preturile variaza in functie de lungimea traseului parcurs si termenul de inchiriere. Prin contactarea unei firme precum InchirieriCamionete.ro va asigurati ca marfa va ajunge la destinatie in cel mai scurt timp indiferent de conditiile climatice sau dificultatea traseului.

  • Camioanele de 3,5 tone sunt cel mai des intalnite in parcurile de inchirieri masini pentru transport marfa. Acestea va pot duce la destinatie in cele mai bune conditii indiferent de vreme sau de relief. Parcul auto InchirieriCamionete.ro este alcatuit din 6 camioane de 3,5 tone modelul Ford Tranzit, unul dintre cele mai populare de pe piata de profil. Cu un gabarit de 3.5 tone. Aceste camionete va pot rezolva multe dintre problemele legate de transportul de marfa. In timp ce unele utilitare care se ocupa cu transporturile de marfa au restrictii pe drumurile nationale. Masinile firmei din capitala nu au absolut niciuna, ele putand sa tranziteze si marile orase.

 

 

Inchirierile de autoutilitare, inchirieri camioane 3,5 tone. Se impart in doua categorii de servicii: Autoutilitare in Romania si Autoutilitare International. Pentru transporturile externe, firma din capitala va pune la dispozitie mai multe autoutilitare si camioane de 3,5 tone pentru transporturi in toate tarile din Uniunea Europeana.

Date de contact:
B-dul Uverturii 87, Bucuresti,
E-mail la info@inchiriericamionete.ro
Telefon fix: 031 8017 334
Telefoane mobile: 0722 608 669 / 0745 281 829 / 0765 316 460

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram