Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Inchirieri dube

Serviciile inchirieri dube autoutilitare oferite de InchirieriCamionete.ro sunt flexibile. Pentru a putea fi adaptate la preferintele clientilor si specificul fiecarui tip de transport de marfuri. Starea tehnica excelenta a masinilor autoutilitare si a dubelor garanteaza transportul rapid si in siguranta a marfurilor atat in tara cat si in tarile Uniunii Europene.

Inchirieri dube autoutilitare - Transport Marfa Intern si International

inchirieri dube autoutilitareTransportul rapid si sigur a marfurilor este asigurat de echipa de la InchirieriCamionete.ro. Serviciile de inchirieri dube autoutilitare de transport marfuri sunt puse la dispozitia persoanelor fizice dar si juridice din toata Romania.

Colectivul de soferi profesionisti ce conduc autoutilitarele amenajate si echipate corespunzator garanteaza transportul eficient al marfurilor pe autostrazile internationale si drumurile interne.

Incarcarea si descarcarea corecta si usoara.  Aceasta este garantata de liftul din spate cu care este dotata fiecare camioneta. Clientul va alege serviciile si oferta cea mai avantajoasa in functie de preferintele si nevoile sale. Fie va aflati in capitala sau in orice alt oras din Romania. InchirieriCamionete.ro va pune la dispozitie servicii de inchirieri dube autoutilitare de inalta clasa.

inchirieri dube autoutilitare

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram