Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Informatii utile pentru inchirierea de autoutilitare

Ai de facut un transport ceva mai mare de marfuri si pentru acesta ai nevoie de o autoutilitara? Nu este obligatoriu sa cumperi o autoutilitara, mai ales daca o vei folosi temporar, ci poti sa apelezi la serviciile de inchiriere.

Inchiriericamionete.ro este una dintre cele mai bune firme de transport la care poti apela pentru rezolvarea problemei tale. Echipa companiei iti ofera servicii de inchiriere autoutilitare din Bucuresti pentru transport in toata tara, dar si international. Inchiriericamionete.ro iti ofera posibilitatea de a alege o autoutilitara in functie de nevoile tale, poti opta pentru autoutilitara cu lift in spate, care sa te ajute la incarcarea si descarcarea bunurilor, dar iti pune la dispozitie si un sofer profesionist.

info autoutilitare de inchiriat

  • Autoutilitarele sunt cunoscute si sub denumirea de dube sau dubite, furgon sau furgoneta, minibus sau camioneta de marfa, masina pentru transport cu o greutate maxima de 3.5 tone, auto de marfa sau vehicul comercial usor, care poate fi cu sau fara sofer. Inchirierea unei astfel de autoutilitare se mai numeste si “rent a car marfa”.

O autoutilitara are 3.500 de kg, poate avea chiar 8+1 locuri si poate fi condusa cu permisul de conducere de categorie B. Permisul de categorie B se aplica cu brio caracteristicilor enuntate mai sus, deci nu trebuie sa-ti faci probleme daca cumva compania de unde inchiriezi autoutilitara nu-ti poate pune la dispozitie si un sofer. De asemenea, in categoria B intra si autovehiculele tragatoare, care au atasata o remorca si care nu depasesc 750 de kg sau chiar si 3.500 de kg, depinde de model.

De regula, atunci cand inchiriezi o autoutilitara in acest serviciu iti sunt incluse si asigurarile de tip CASCO, RCA, dar si CARTEA VERDE pentru toate tarile UE. In schimb, nu sunt incluse asigurarile CARGO, car sunt specifice pentru protectia marfurilor transportate, insa acestea se pot incheia contra cost, si nici asigurarile CMR, pentru raspunderea civila a carausului.

Cu Inchiriericamionete.ro problemele tale sunt rezolvate

Daca apelezi la serviciile InchirieriCamionete.ro nu mai trebuie sa-ti faci probleme din cauza soferului sau a asigurarilor. Compania iti pune la dispozitie un sofer experiementat, care are toate actele in regula, astfel incat tu nu trebuie sa-ti faci nici o grija, transportul se desfasoara in conditii legale.

In plus, echipa InchirieriCamionete.ro este cea care vine la sediul firmei tale, ridica marfa si o preda exact la adresa indicata.

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram