Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

InchirieriCamionete.ro, ajutorul tau in transportul marfurilor

Atunci cand ai nevoie un timp scurt de o masina autoutilitara sau o duba pentru a transporta marfuri sau bunuri dintr-un loc in altul, InchirieriCamionete.ro iti ofera posibilitatea sa inchiriezi aceste masini la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Autoutilitarele sunt dotate cu lift in spate pentru a facilita incarcarea si descarcarea marfurilor si pentru a transporta in siguranta marfurile fragile.

.

Autovehicule transport marfa:
dube, autoutilitare, camioane de 3,5 tone
.

  • Dubele, utilitarele sau camioanele de 3,5 tone puse la dispozitie de catre compania de inchirieri sunt in stare tehnica excelenta si sunt echipate corespunzator pentru a nu intampina dificultati pe durata transportului. Astfel, camionetele si dubele corespund normelor de circulatie pe traseele romanesti, dar si pe cele europene. Serviciile de inchiriere si transport marfuri cu ajutorul utilitarelor sunt posibile atat pe teritoriul Romaniei, cat si in tarile Uniunii Europene.
    .
  • Inchirierile de autoutilitare si dube includ si soferul ce le va conduce. Echipa firmei este compusa din soferi profesionisti cu experienta de condus pe traseele din tara si in tarile europene, pentru a asigura un transport rapid si sigur.
    .
  • Soferii vor alege intotdeauna cea mai buna ruta pentru a transporta in siguranta marfurile si bunurile pana la destinatie. Echipa de soferi este formata din persoane serioase, bine instruite si cu experienta necesara. Traseele alese pot porni din Bucuresti, de la sediul firmei sau de oriunde din tara, de la sediul clientului.
    .

Noi iti propunem solutia optima de transport marfa: autovehicule speciale si soferi profesionisti

.

InchirieriCamionete.ro iti ofera masina autoutilitara potrivita pentru nevoile tale, rutele ce vor fi urmate si volumul de marfa. Masinile vor fi inchise de catre soferi in mod corespunzator pentru siguranta marfurilor si vor fi conduse cu grija pana la destinatie. Existenta liftului face ca ridicarea si coborarea marfurilor sa fie mai putin solicitanta si mai lipsita de accidente. In plus, marfurile sensibile la manevrare si lovire nu vor suferi modificari mecanice.

Inchirierea se face la preturi avantajoase, calculate in functie de optiunile clientului privind perioada, destinatia si greutatea produselor care vor fi deplasate. Tarifele stabilite pentru inchirierea autoutilitarelor cu lift se aplica la zi, iar perioada de inchiriere este in general intre 2 si maxim 15 zile. Inchirierile de autoutilitare se pot realiza atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice si inchirierile de autoutilitare cu sofer pot fi atat pentru transport intern, cat si international.

Fie ca iti schimbi domiciliul sau vrei sa livrezi diferite marfuri catre partenerii de afaceri, ai nevoie de autoutilitare corespunzatoare din punct de vedere tehnic pentru ca totul sa se desfasoare rapid si usor.

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram