Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Solutia ideala cand ai nevoie de o autoutilitara

Cinci motive pentru care InchirieriCamionete.ro este solutia ideala atunci cand ai nevoie de o autoutilitara sau o duba!
.

Daca in urma cu 10-15 ani, transporturile de marfa din si spre Romania erau lucruri extrem de rare, date fiind regulile extrem de dure la care era supusa tara noastra, inca in curs de aderare la Uniunea Europeana, imediat dupa deschiderea granitelor in 2007, tranzitul a devenit un lucru cat se poate de obisnuit.

Data fiind cererea din ce in ce mai mare din partea micilor intreprinzatori, pe piata au aparut si firmele care pun la dispozitia acestora autoutilitare si dube pentru realizarea transportului din tara noastra catre toate tarile din Europa.

O astfel de firma este si InchirieriCamionete.ro, care ofera servicii avantajoase de inchirieri autoutilitare si dube, camioane de 3,5 tone pentru transport de marfuri in tara si in strainatate.

Daca vrei sa beneficiezi de toate avantajele pe care o firma de inchirieri autoutilitare le poate oferi in transporturi pe teritoriul tarii noastre, dar si in Europa, InchirieriCamionete.ro este cea mai indicata solutie. Firma noastra respecta absolut toate standardele pe care, din postura de clienti, le cautati.
.

Iata doar cateva motive pentru care aceasta este firma de inchirieri dube, camioane cu masa maxima autorizata de 3,5 tone de care ai nevoie:

  • Parcul auto complet

Cand cauti o firma de inchirieri de masini, fie ele de mici sau de mari dimensiuni, cauti in principal o firma care sa-ti puna in fata o oferta extrem de variata. Va punem la dispozitie o flota extrem de diversificata de autoutilitare cu lift in spate, dube si camioane de 3,5 T.

  • Toate autoutilitarele si camioanele sunt perfecte din punct de vedere tehnic!

dube camioane de inchiriatPentru ca transporturile de marfa, in special cele catre Europa, necesita in general drumuri medii spre foarte lungi, firma le ofera acces clientilor sai la o flota de masini autoutilitare (camionete), dube si camioane verificate pentru circulatia pe drumurile nationale si europene, deci la servicii de transport de cea mai buna calitate, desfasurate in deplina siguranta. Masinile sunt aflate intr-o stare tehnica perfecta, avand verificarile necesare la zi.

  • Autoutilitare, dube dotate cu extra-optiuni foarte importante!

Oferta de mijloace de transport a firmei din Bucuresti tine cont de toate cerintele si ofera servicii de inchirieri si transport marfuri cu autoutilitare dotate cu lift in spate (pentru relocari si mutari, transport marfuri), atat pe teritoriul Romaniei, cat si in tarile Uniunii Europene.

  • Un sofer profesionist pentru un transport sigur!

Impartite in doua categorii, Autoutilitare in Romania si Autoutilitare International, serviciile de inchirieri autoutilitare oferite de InchirieriCamionete.ro includ si un sofer profesionist. Atentie! Nu se fac inchirieri de camionete si dube fara sofer. Firma poate garanta siguranta marfii numai prin prezenta unui sofer profesionist, cu experienta in parcurgerea drumurilor internationale. Seriozitatea si rapiditatea de care a dat dovada InchirieriCamionete.ro este asigurata de experienta soferilor profesionisti, respectiv de conditia tehnica ireprosabila a autoutilitarelor si camioanelor.

  • Avantajul de a putea transporta marfuri fragile!

InchirieriCamionete.ro se ocupa cu transport de marfuri fragile, asigurand pe toata durata deplasarii, dar si la incarcare si descarcare, o siguranta crescuta a integritatii bunurilor.

Date de contact:

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info@inchiriericamionete.ro

sau telefonic la 031-8017334
Telefoane mobile: 0722- 608669 0745-281829 si 0765-316460

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram