Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Solutii transport marfa

Esti in cautarea unor servicii care sa-ti asigure transportul marfurilor in deplina siguranta insa nu dispui de un buget care sa-ti permita costuri suplimentare? Avem solutia pentru tine: InchirieriCamionete.ro locul de unde inchriezi autoutilitatre performante, dotate cu toate accesoriile de care ai nevoie pentru ca marfa ta sa ajunga la destinatia dorita indiferent de distante, in tara ori in strainatate, la preturi foarte mici.

Trebuie sa efectuezi transportul unor cantitati mari de marfuri ori bunuri fragile insa nu dispui de conditiile necesare pentru un transport profesionist cu autovehicule adecvate? InchrieriCamionete.ro vine cu raspunsuri la toate intrebarile tale. Mai mult decat atat, cu noi te bucuri de servicii ireprosabile si personal calificat. Pentru noi conteaza sa indeplinim cu succes orice cerinta si necesitate venite din partea clientilor nostri. Nu punem la dispozitie doar autoutilitare potrivite pentru orice tip de transport, ci oferim solutii fiabile pentru ca intrega colaborare sa se ridice la nivelul asteptarilor.

InchrieriCamionete.ro dispune de autotutilitare dotate cu lift in spate ceea ce faciliteaza manevrarea bunurilor ce urmeza a fi transportate. Mai mult decat atat, pentru ca serviciile pe care InchirieriCamionete.ro sa fie complete si de cea mai inalta calitate, iti punem la dispozitie soferi profesionisti, care vor garanta siguranta bunurilor. Toate masinile autoutilitare care fac parte din parcul nostru auto sunt verificate si indeplinesc cerintele de circulare atat pe traseele romanesti cat si pe cele din strainatate.

Tarifele de inchirieri autoutilitare includ si soferul care pe langa rolul de a asigura ca transportul se desfasoara in conditii de maxim siguranta, alege si cele mai bune trasee si rute astfel incat marfa sa ajunga cat mai repede la destinatia dorita.

Din echipa InchirieriCamionete.ro fac parte echipe de soferi profesionisti , cu multe ore de condus acumulate, care ofera servicii prompte si sigure de transport. Cu alte cuvinte, ai toate motivele sa apelezi la InchirieriCamionete.ro. In primul rand ai certitudinea ca marfa transportata se afla in deplina siguranta. In al doilea rand, este avantajos din punct de vedere financiar, pentru ca tarifele noastre nu au concurenta.

Pentru noi calitatea serviciilor primeaza iar corectitudinea, promptitudinea si personalul experimentat ne recomanda ca fiind alegerea potrivita pentru clientii nostri.

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram