Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Transport marfa, autoutilitare si dube de inchiriat

InchirieriCamionete.ro: Inchirieri autoutilitare,
transport marfa in tara si in Europa
.

Ai nevoie de un mijloc de transport adecvat pentru livrarea de marfa in tara sau in strainatate? Daca vrei sa beneficiezi de servicii complete de transport marfa atunci cu siguranta ca trebuie sa colaborezi cu compania InchirieriCamionete.ro. Printre serviciile oferite de aceasta firma se numara si inchirierea de autoutilitare pentru transport de marfa sau colete. Prin intermediul InchirieriCamionete.ro o sa puteti inregistra rezultate benefice pentru afacerea dumneavoastra respectand termenele limita si livrand marfa in conditii optime si conforme cu legislatia in viguare.

Servicii complete de transport marfa,
autoutilitare si dube de inchiriat
.

Chiar daca transportul de marfa presupune o munca mult mai complexa decat oricare alt tip de transport, pentru realizarea acestei operatiuni fiind necesare documente specifice, autoutilitare special echipate si asa mai departe, InchirieriCamionete.ro garanteaza servicii complete si de cea mai buna calitate, oferite la preturi accesibile si avantajoase.

InchirieriCamionete.ro va pune la dispozitie o flota auto ce contine 4 autoutilitare de inchiriat marca Ford Tranzit, fiecare masina fiind prevazuta cu lift in spate. Prin intermediul acestor autoutilitare se poate transporta marfa cu gabaritul de pana in 3.5 tone, fapt ce permite accesul autoutilitarelor si in interiorul oraselor din Romania sau din Uniunea Europeana.

  • Fiecare masina este perfect functionabila, special dotata pentru transportul adecvat de marfa sau colete, indiferent de natura marfii in cauza. Inchirierea autoutilitarelor se poate realiza atat pentru transport intern cat si pentru transport international, masinile aflate in cadrul flotei auto fiind verificate pentru circulatia pe drumurile nationale si europene. Mai mult, fiecare autoutilitare are inspectia tehnica la zi si este prevazuta cu system GPS ce permite oferirea de informatii precum starea transportului, distanta parcursa, distanta pana la destinatia si asa mai departe, in timp real.
    .
  • Este important de stiut faptul ca InchirieriCamionete.ro inchirieaza autoutilitare impreuna cu sofer atestat si calificat pentru transport de marfa intern si international. De aceea, aceste servicii sunt complete, dumneavoastra trebuind doar sa stabiliti termenii generali referitori la transportul in cauza. Soferul va alege traseul cel mai scurt si sigur pentru a livra la termen marfa oferita, responsabilitatea transportului fiind in totalitate a sa.
    .
  • Serviciile InchirieriCamionete.ro se adreseaza tuturor doritorilor, indiferent daca este vorba despre persoane fizice sau persoane juridice. Mai mult aceste servicii de inchiriere autoutilitare pot fi solicitate indiferent de locatia in care va aflati. O echipa de specialisti se va deplasa la domiciliul indicat de dumneavoastra pentru ridicarea marfii dupa care se va porni catre destinatie. De aceea, tarifele vor varia in functie de locatia dumneavoastra, de distanta traseului ce trebuie parcurs, de natura marfii ce trebuie transportata si asa mai departe.

    Transport marfa cu autoutilitare si dube special echipate

Puteti obtine date complete referitoare la aceste aspecte si nu numai, prin accesarea site-ului oficial InchirieriCamionete.ro. Echipa companiei va sta la dispozitie cu raspunsuri prompte la intrebari dar si cu ajutor, asistenta tehnica sau sfaturi utile in alegerea celor mai bune si potrivite servicii de transport marfa. Puteti contacta reprezentantii InchirieriCamionete.ro fie prin utilizarea platformei online mentionate mai sus, fie prin accesarea datelor de contact de mai jos. Nu uitati, pentru transport de marfa profesionist, nu ezitati si inchiriati autoutilitarele oferite de compania InchirieriCamionete.ro.

InchirieriCamionete.ro, date de contact

Suna la Telefon fix: 031-8017334 Telefoane mobile: 0722- 608669 0745-281829 si 0765-316460

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram