Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Despre noi

Inchiriem masini autoutilitare echipate cu lift in spate si un sofer profesionist.

In cautarea celei mai bune firme de transport este important sa considerati serviciile de baza dar si echipa de soferi a unei companii de inchirieri autoutilitare. Echipa de la InchirieriCamionete ofera servicii avantajoase de transport marfa autoutilitare in Bucuresti si international

.

Firma inchirieri dube, pentru transport marfa autoutilitare cu sofer

transport-marfa-autoutilitare

  • InchirieriCamionete.ro va pune la dispozitie masini autoutilitare echipate cu lift in spate si un sofer profesionist. Colectivul care isi desfasoare activitatea la InchirieriCamionete garanteaza siguranta marfurilor transportate pe teritoriul Romaniei sau in tarile din Uniunea Europeana.
    .
  • Serviciile de transport marfa autoutilitare camionete si dube se fac la sediul principal din capitala sau prin intermediul site-ului. Preturile variaza in functie de lungimea traseului parcurs si termenul de inchiriere. Inchirierea autoutilitarelor dotate cu lift in spate vor usura chiar si transportul marfurilor extrem de fragile.

Seriozitatea si rapiditatea de care a dat dovada InchirieriCamionete.ro este asigurata de experienta soferilor profesionisti respectiv de conditia tehnica ireprosabila a autoutilitarelor. Marfa va ajunge la destinatie in cel mai scurt timp indiferent de conditiile climatice sau dificultatea traseului.

transport-marfa-autoutilitare

InchirieriCamionete.ro din Bucuresti ofera servicii de inchirieri camionete pentru transportul de marfuri, relocari firme si mutari locuinte, transport mobila. Clientii nostri au acces la un parc de masini autoutilitare, dube si camioane cu masa maxima autorizata de 3,5 tone, verificate pentru drumurile nationale si autostrazile din tarile Uniunii Europene. 

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram