Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Transport marfa camionete

Ai nevoie de conditii speciale pentru transport marfa in tara, sau in strainatate? Daca nu ai reusit sa gasesti o companie de profil care sa iti puna la dispozitie servicii care sa iti rezolve cererile, atunci trebuie sa vizualizezi oferta Inchirieri Camionete din Bucuresti. Indiferent de locatia in care te afli sau de destinatia la care doresti sa livrezi marfa, compania ofera cele mai bune si la indemana servicii de inchiriere autoutilitare cu sofer din Romania.

  • Dar de ce sa alegeti inchirierea unei autoutilitare cu sofer?Pentru ca astfel nu va trebui sa apelezi la o alta companie care sa iti puna la dispozitie soferi experimentati si calificati pentru transport de marfa pe teritoriul tarii sau in afara ei, sau nu va trebui sa te ocupi singur de acest aspect. In pretul de inchiriere solicitat de Inchirieri Camionete este inclus si tariful soferului, astfel poti beneficia de servicii complete oferite de acelasi furnizor.

Pentru a detalia putin lucrurile trebuie sa stiti ca transportul de marfa reprezinta o activitate complexa in special daca aceasta se desfasoara in afara granitelor. Este nevoie de o autoutilitara echipata adecvat pentru transportul in siguranta a marfii, sunt necesare acte si documente specifice, dar si anumite conditii prevazute in mod legal in legislatia in viguare. Dar, prin utilizarea serviciilor Inchirieri Camionete nu trebuie sa va mai ganditi la aceste aspecte; personalul companiei se va asigura ca toate normele sunt indeplinite ceea ce inseamna ca dumneavoastra nu va ramane decat sa distribuiti marfa ce trebuie transportata.

Indiferent de marfa pe care o aveti de transportat, Inchirieri Camionete dispune de autoutilitare special echipate pentru dumneavoastra. Masinile sunt perfect functionale, cu inspectiile tehnice aferente la zi si dotate cu GPS pentru ca dumneavoastra sa puteti urmari transportul in timp real.

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin:

E-mail la info[at]inchiriericamionete.ro

Telefon fix: 031-8017334

Telefoane mobile: 0722- 608669    sau    0745-281829    sau     0765-316460

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram