Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Transport marfa in tara si in strainatate

Daca te afli printre producatorii din orice domeniu al acestei tari, cu siguranta ai nevoie de o solutie eficienta si economica pentru livrarea marfurilor la baneficiari din tara sau din strainatate. In acest moment, este foarte important sa incredintezi marfa cuiva care iti poate garanta atat siguranta cat si incadrarea in termenul stability al transportului. Solutia pe care ti-o oferim noi este inchirierea autoutilitarelor de la Inchiriericamionete.ro !

Care sunt avantajele colaborarii cu Inchiriericamionete.ro?

  • In primul rand, in special in cazul comenzilor urgente, nu vei avea mereu posibilitatea sa gasesti o autoutilitara in timp record pentru a efectua comanda in cele mai bune conditii. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la ajutorul oferit de Inchiriericamionete.ro, care iti vor pune la dispozitie mijlocul de transport de care ai nevoie, in cel mai scurt timp posibil.
    .
  • In al doilea rand, in special in cazurile marfurilor importante, vei dori sa stii ca transportul tau se afla pe mana unui sofer profesionist si responsabil. Inchiriericamionete.ro iti pune la dispozitie nu doar autoutilitara, ci si soferul! In acest mod, vei putea fi linistit in legatura cu siguranta marfurilor tale. Soferii nostri vor actiona nu doar cu profesionalism, ci si cu seriozitate si multa grija pentru a-ti transporta marfa in conditii excelente. Pe langa soferi grijulii, iti punem la dispozitie si autoutilitare prevazute cu lift in spate, pentru a nu exista dificultati in momentul incarcarii sau al descarcarii.

transport-marfa-internationalMai mult decat atat, ai posibilitatea de a transporta marfa pe tot cuprinsul tarii, dar si in strainatate. Marfa ta poate ajunge oriunde pe teritoriul tarilor din Uniunea Europeana, deoarece soferii nostri au experienta in parcurgerea drumurilor internationale.

Desigur, exista si alte motive pentru a inchiria autoutilitare, nu doar transportul de marfa. Probabil te-ai decis sa te muti sau pur si simplu ai primit o mostenire extrem de voluminoasa pe care ti-ar placea sa o aduci acasa. Nicio problema! Inchiriericamionete.ro asigura nu doar siguranta marfurilor tale, ci si a pieselor de mobilier sau a obiectelor valoroase (atat din punct de vedere material, cat si sentimental).

Pe langa garantia calitatii si a profesionalismului, iti oferim autoutilitare cu propriul lor sofer, in schimbul unor preturi extrem de avantajoase. Preturile difera in functie de perioada pe care doresti sa inchiriezi autoutilitara, lungimea drumului parcurs si de volumul marfurilor sau al obiectelor ce trebuie transportate.

Asigura-te ca marfurile sau bunurile tale sunt transportate cu grija si ajung la destinatie cat mai rapid! Alege sa inchiriezi autoutilitare pe inchiriericamionete.ro !

Inchiriericamionete.ro, contact:

Telefon fix: 031-8017334
Telefoane mobile:
0722- 608 669
0745-281 829
0765-316 460

E-mail: info@inchiriericamionete.ro

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram