Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Autoutilitare transport marfa in tara si strainatate

Transporta orice marfa, in tara si strainatate, cu autoutilitare de la InchirieriCamionete.ro!
.

Liberalizarea pietei europene a facut ca serviciile de transport marfuri in si dinspre Romania catre tarile europene sa se intensifice foarte mult in ultimii ani. In acelasi timp cu cresterea numarului de transporturi, au crescut si standardele mecanice si tehnice ale masinilor cu care se desfasoarea acest proces de transport. Pentru a satisface nevoile clientilor din acest domeniu de transport marfa, pe piata au aparut multe firme care ofera spre inchiriere fel si fel de autoutilitare. Una dintre acestea este si InchirieriCamionete.ro din Bucuresti, o echipa de profesionisti care ofera servicii avantajoase de inchirieri autoutilitare in Bucuresti si international.

Pentru ca transporturile de marfa necesita in general drumuri medii spre foarte lungi, firma le ofera acces clientilor sai la o flota de masini autoutilitare (camionete) verificate pentru circulatia pe drumurile nationale si europene, deci la servicii de transport de cea mai buna calitate, desfasurate in deplina siguranta.

In ceea ce priveste oferta de mijloace de transport, firma din Oradea tine cont de toate cerintele si ofera servicii de inchirieri si transport marfuri cu autoutilitare dotate cu lift in spate (pentru relocarea si mutarea marfurilor), atat pe teritoriul Romaniei, cat si in tarile Uniunii Europene.

Toate utilajele sunt echipate corespunzator pentru a nu intampina dificultati tehnice pe durata transportului. Foarte important de retinut este faptul ca toate inchirierile sunt cu sofer, in orice situatie. Acestia din urma beneficiaza de o vasta experienta de condus pe traseele din tara si in tarile europene, fapt ce va asigura de un transport rapid si sigur. Rutele alese pornesc din Bucuresti, de la sediul firmei, sau de oriunde din tara, de la locatia clientului.

Inchirierile de autoutilitare InchirieriCamionete.ro se impart in doua categorii de servicii:

  • transport marfa EuropaAutoutilitare in Romania: va punem la dispozitie autoutilitare echipate cu un lift in spate. De-a lungul timpului, InchirieriCamionete.ro a dat dovada de promptitudine si seriozitate atat la capitolul de transport cat si la conditia bunurilor transportate. Serviciile de inchirieri autoutilitare se desfasoare la sediul firmei in Bucuresti.
    .
  • Autoutilitare International: autoutilitare pentru transporturi in toate tarile din Uniunea Europeana. Un sofer profesionist va conduce aceste autoutilitare echipate cu lift. Nu se fac inchirieri camionete fara sofer. Firma poate garanta siguranta marfii numai prin prezenta unui sofer profesionist cu o experienta in parcurgerea drumurilor internationale.

transport marfa obiecte fragileDe asemenea, InchirieriCamionete se ocupa cu transport de marfuri fragile, asigurand pe toata durata deplasarii, dar si la incarcare si descarcare, o siguranta crescuta a integritatii bunurilor. Prin dotarea cu lift a camionetelor folosite la transport si punerea la dispozitie a unui sofer experimentat, firma din Oradea va asigura ca marfurile sensibile la manevrare si lovire nu vor suferi modificari mecanice. Pretul de inchiriere al autoutilitarelor cu lift se aplica la zi si difera in functie de perioada de inchiriere. Cu ajutorul camionetelor puteti trimite in alte orase din tara sau strainatate pachete fragile precum: obiecte de valoare, produse din sticla sau materiale casabile, bunuri mobile de mici si mari dimensiuni fara sa va temeti ca acestea vor suferi accidente.

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram