Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Cumparam sau inchiriem o autoutilitara

Trebuie sa transporti marfa cat mai urgent, in tara sau in strainatate, insa nu ai nici un mijloc de transport adecvat pentru aceasta operatiune? Nu ai un volum foarte mare de marfa de transportat, iar aceasta nu este nici perisabila si cu atat mai putin periculoasa, insa transporturile se realizeaza constant, deoarece ai gasit un cumparator stabil. Se pare ca marfa ta ii este pe plac si vrea sa aiba parte de tot ce este mai bun pentru clientii sai.

Insa pentru tine, transportul ridica o adevarata problema. Stai si te intrebi daca sa-ti cumperi o autoutilitara sau sa inchiriezi? Acum esti la capitolul de cautat informatii pentru a vedea care dintre aceste doua variante iti este mai avantajoasa.

Inchirieri autoutilitare pentru transport marfa sau mutari, relocari

 

In ultimii ani, transportul de marfa a crescut foarte mult si in Romania, iar impreuna cu acest serviciu a crescut si cererea pentru masini capabile sa efectueze un astfel de transport. Problema apare atunci cand iti pui intrebarea daca sa cumperi sau sa inchiriezi o astfel de masina caci din fericire, la ora actuala, exista si serviciul de inchirieri de autoutilitare si in tara noastra.

Atunci cand faci calculul, ia in considerare toate avantajele si dezavantajele pe care le adduce fiecare dintre cele 2 optiuni.
In primul rand trebuie sa te gandesti la afacerea ta. Ce cantitate de marfa transporti? Cat de des? Ce fel de marfa produci? Aceste intrebari te lamuresc pe deplin daca vei dori sa cumperi sau sa inchiriezi. Daca ai nevoie de autoutilitara in fiecare zi pentru transport poate ca cel mai bine este sa o cumperi. In timp iti vei amortiza banii. Insa daca trebuie sa transporti marfa la anumite interval de timp, atunci mai bine este sa apelezi la serviciul de inchiriere a unei autoutilitare.

Dar mai exista si cazul in care nu ai banii de a achizitiona o astfel de masina si atunci tot la serviciul de inchiriere este solutia optima.

Inchiriericamionete.ro, un partener de incredere

camionete cu liftInchiriericamionete.ro va pune la dispozitie autoutilitare cu lift, echipate corespunzator, atat pentru transport intern de marfa, cat si international. In plus, beneficiate de experienta unui sofer experimentat, caci Inchiriericamionete.ro iti ofera, in pretul de inchiriat, si un sofer pentru autoutilitara.

Preturile sunt si ele avantajoase si se calculeaza in functie de mai multe aspecte: este importanta perioada de inchiriere, lungimea drumului de parcurs, cat si greutatea marfurilor ce urmeaza sa fie transportate.

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram