Ajutorul de care ai nevoie in transportul de marfa intern si international

Ajutorul de care ai nevoie in transportul de marfa intern si international

Activitatea unei companii de succes presupune de cele mai multe ori comercializarea de produse sau materiale din productia proprie. In acest caz vorbim desigur si de servicii de distributie in tara sau in strainatate.
.
Distribuirea produselor este insa un alt aspect ce trebuie luat in considerare, pentru ca parteneriatele si imaginea companiei vor fi direct influentate de promptitudine livrarilor.
.
Firma de inchirieri autoutilitare cu sofer din Bucuresti isi ofera serviciile tuturor celor interesati, indiferent de locatia in care acestia isi desfasoara activitatea. Dubele si autoutilitarele de 3,5 tone sunt inchiriate cu sofer iar calitatea serviciilor de transport este ireprosabila. Autoutilitarele de 3,5 tone sunt dotate cu lift in spate si sunt special echipate pentru efectuarea de transport marfa in tara si in strainatate.

  • Compania de inchirieri autovehicule de transport marfa pune la dispozitia celor interesati atat documentatia necesara transportului de marfa intern sau extern si o flota auto special dotata pentru a face fata oricarui tip de transport marfuri generale.
    .
  • Parcul auto include 4 autoutilitare Ford Tranzit ce pot transporta marfa de pana la 3,5 tone. Este important de stiut faptul ca masinile cu masa maxima autorizata de 3,5 tone nu au interdictii sa patrunda pe strazile din orase, asadar puteti transporta marfa dorita indiferent de traseul stabilit.

Fiecare autoutilitara va fi inchiriata cu un sofer profesionist, atestat care va alege cea mai buna si sigura ruta prin care sa transporte marfa.

Tarifele pentru serviciile de inchirieri dube si autoutilitare pentru transportul de marfuri generale sunt avantajoase, iar preturile variaza in functie de distanta de parcurs sau alti parametri referitori la efectuarea transportului.