Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Transport marfa, mutari si relocari

Cand vrei sa transporti marfuri atat in tara, cat si in strainatate, ai nevoie de masini autoutilitare dotate cu lift pentru ca produsele si marfurile sa fie incarcate si descarcate cat mai usor.

  • InchirieriCamionete.ro vine in sprijinul tau oferind servicii de inchiriere a acestor autoutilitare la preturi avantajoase. Serviciile de inchirieri autocamionete pot fi realizate la sediul firmei sau prin intermediul site-ului companiei. Gratie experientei soferilor profesionisti, marfa va ajunge la destinatie in cel mai scurt timp indiferent de conditiile climatice sau de dificultatea traseului. Aceste servicii de inchirieri camionete in Bucuresti servesc si la relocarea si mutarea marfurilor.
    inchirieri-camionete-marfa.
  • InchirieriCamionete.ro iti pune la dispozitie o gama variata de autovehicule, aflate in conditii tehnice ireprosabile pentru a putea reloca si muta marfurile in cele mai bune conditii. Clientii au acces la un parc de masini autoutilitare verificate atat pentru drumurile nationale si autostrazile din tarile Uniunii Europene.

Serviciile oferite au preturi avantajoase atat pentru inchirierea autoutilitarelor in Bucuresti, cat si international.

Inchirierea autoutilitarelor dotate cu lift in spate va usura chiar si transportul marfurilor extrem de fragile. Echipa de inchirieri autoutilitare a dat dovada intotdeauna de seriozitate si rapiditate privind serviciile oferite.

Preturile variaza in functie de lungimea traseului parcurs si de termenul de inchiriere. Multumita dotarilor cu care sunt echipate autovehiculele utilitare, se va evita orice dificultate tehnica in ceea ce priveste organizarea transportului. Preturile practicate pentru serviciile de inchirieri autoutilitare depind in raport cu perioada de timp pentru care autovehiculele sunt inchiriate, lungimea drumului ce urmeaza sa fie parcurs si greutatea marfurilor sau a produselor. In ceea ce priveste modul de calculare a costurilor de transport, poti afla mai multe informatii prin intermediul rubricii de contact a siteului.

Serviciile de inchiriere a autoutilitarelor sunt oferite atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice de pe intreg teritoriul Romaniei. Incarcarea si descarcarea corecta si usoara este posibila datorita liftului din spatele autovehiculului.

transport-marfaClientul poate solicita servicii personalizate in acord cu reprezentantii firmei si in functie de preferintele si nevoile clientilor. Poti beneficia de serviciile de inchirieri autoutilitare indiferent in ce oras din Romania te afli. In functie de preferintele clientilor, acestia pot opta pentru servicii de transport cu sofer profesionist sau fara sofer pentru cei care vor sa tina sub control procesul de transport.

InchirieriCamionete.ro a dat dovada de promptitudine si seriozitate in ceea ce priveste transportul, dar si in ceea ce priveste conditia bunurilor transportate. Cu ajutorul firmei InchirieriCamionete.ro vei uita de dificultatile si problemele intampinate cu mutarea si transportul produselor fragile. Inchiriericamionete.ro este una dintre companiile cu experienta in transportul intern si international.

Pentru informatii suplimentare privind serviciile de inchiriere autoutilitare, precum si in ceea ce priveste tarifele practicate, nu ezita sa contactezi echipa de specialisti InchirieriCamionete.ro.

Inchiriericamionete.ro, date de contact:

  • Telefon fix: 031-801 7334
  • Telefoane mobile:

0722- 608 669
0745-281 829
0765-316 460

  • Adresa de e-mail:  info@inchiriericamionete.ro

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram