Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

InchirieriCamionete.ro partenerul tau de incredere

Inchirieri autoutilitare, dube de transport marfa, la un raport optim de calitate si pret

Puternice si sigure, capabile sa transporte orice incarcatura, mereu la timp indiferent de destinatie, sinomime cu profesionalismul si calitatea desavarsita: autoutilitarele pe care Inchiriericamionete.ro le pune la dispozitia clientilor sai, reprezinta solutia ideala pentru cei care stiu sa aprecieze raportul optim calitate-pret.

Marfa pe care o detii necesita transportul in conditii de maxima siguranta, in cel mai scurt timp cu putina, insa nu stii la cine sa apelezi? Ai nevoie de un partener credibil si responsabil, capabil sa iti ofere cele mai eficiente solutii de transport la preturi fara concurenta? Inchiriericamionete.ro este raspunsul intrebarilor tale. Alaturi de noi te bucuri de servicii la standarde europene.

Autoutilitare, dube si camioane de 3,5 tone de inchiriat

Va punem la dispozitie autoutilitare, dube si camioane de 3,5 tone performante, dotate cu toate accesoriile necesare pentru ca marfa sau bunurile aflate la bordul acestora sa fie transportate in siguranta chiar si dincolo de granitele tarii.

autoutilitare transport marfa de inchiriatAutoutilitarele noastre dispun de lift in spate, pentru ca relocare si mutarea marfurilor sa se faca cu minimul de efort. Datorita acestui accesoriu, transportul marfurilor fragile nu mai reprezinta o problema. Autoutilitarele si dubele de transport marfa sunt verificate in asa fel incat, circulatia atat pe drumurile nationale cat si pe cele europene sa corespunda normelor in vigoare.

Mai mult decat atat, masinile noastre sunt echipate corespunzator pentru a evita dificultatile tehnice pe durata transportului. Autovehiculele de transport marfuri pe care Inchiriericamionete.ro le pune la dispozitia ta fac parte cele mai apreciate modele precum Ford Tranzit, renumite pentru nivelul ridicat de siguranta si pentru performantele tehnice.

Autoutilitarele Ford Tranzit au gabaritul de 3, 5 tone, cu un volum de 20 mc, dotate cu lift in spate, autotutilitare ce nu intampina restrictii pentru a intra in oras, motiv pentru care, alaturi de noi, orice destinatie este posibila.

Si pentru ca un astfel de transport presupune pe langa dotari tehnice performante,si soferi experimentati, atestati, asi ai soselelor, capabili sa organizeze traseul in asa fel incat marfa ta sa ajunga in cel mai scurt timp la destinatie, datorita rutelor bine alese si studiate.
Experienta la volan este cea care face diferenta, motiv pentru care InchirieriCamionete.ro iti pune la dispozitie pe cei mai buni. Cu alte cuvinte marfa transportata este pe maini bune!

De ce sa apelezi la InchirieriCamionete.ro?

  • Inchirierea de autoutilitare pentru transportul de marfuri este o solutie sigura si la indemana oricui
  • Te bucuri de tarife avantajoase
  • Asiguram transport national dar si international
  • In tariful de inchiriere este inclus si soferul

Inchirierea se face pe o perioada 2-5 zile, 6-8 zile sau 11-15 zile in functie de necesitatile tale. Cat despre tarife, afla ca acestea sunt concepute in asa fel incat, serviciul de inchiriere sa fie accesibil chiar si celor mai reduse bugete. In fond este alernativa cea mai ieftina!
De retinut este faptul ca marfa iti este ridicata direct de la sediul firmei tale, indiferent in ce localitate te afli, marfa ce este mai apoi transportata exact la usa destinatarului.

Cu alte cuvinte, gata cu bataile de cap si timpul pierdut: InchirieriCamionete.ro se afla la dispozitia ta in orice moment pentru ca tu sa te bucuri de servicii complete. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina noastra de internet www.inchiriericamionete.ro si sa ne contactezi.

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram