Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Transport mobilier, mutari

Va mutati cu locuinta sau sediul firmei? Inchiriericamionete.ro va ajuta cu transportul!

Va aflati in situatia de a va schimba locuinta sau sediul firmei? Atunci aveti nevoie de o solutie avantajoasa si prompta pentru transpotul mobilei si al lucrurilor din imobil.

Transportul mobilierului, al obiectelor voluminoase si/sau fragile necesita profesionisti cu experienta in manevrarea acestora, incarcarea si descarcarea atenta a tuturor lucrurilor, astfel incat acestea sa nu fie deteriorate.

Inchiriericamionete.ro va ajuta sa va mutati fara batai de cap

Deoarece este foarte putin probabil ca o cunostinta sau un prieten sa detina o camioneta personala cu care sa poti face mutarea, iti recomandam serviciile companiei de inchirieri autoutilitare si camionete pentru transport marfa si mobilier in tara si in strainatate Inchiriericamionete.ro.

Pentru siguranta manevrarii mobilierului si a aparaturii electronice si electrocasnice, va punem la dispozitie autoutilitare dotate cu lift in spate si o liza electrica ce poate urca pe scari obiecte de pana la 500 Kg.

camionete cu lift transport mobilaAutoutilitarele au o greutate mai mica, de pana la 3.5 tone, si pot fi conduse cu permisul de categorie B. In cazul in care aveti nevoie de o autoutilitarea ceva mai mare, cu remorca, va fi nevoie de un permis de conducere C sau chiar C+E.

Inchiriericamionete.ro va pune la dispozitie soferi cu experienta in transport marfa si mobila in tara si in Europa, iar la nevoie, puteti beneficia si de ajutorul unei echipe specializate in demontare si re-montare mobila.

Asteptam detalii despre mutarea sau transportul pe care aveti nevoie sa-l efectuati la:

  • Telefon: 0318 017 334 / 0722 608 669 / 0745 281 829 / 0765 316 460
  • E-mail: info@inchiriericamionete.ro

 

 

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram