Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Autoutilitare Ford Transit, siguranta si fiabilitate

Autoutilitarele Ford Transit sunt dintre cele mai apreciate si folosite autovehicule pentru transportul de marfuri, datorita tehnologiei moderne, a echipamentelor de ultima generatie cu care sunt dotate si a gradului ridicat de fiabilitate.
.
Rezistente la orice conditii de drum si usor de condus, autoutilitarele Ford Transit se regasesc si in parcul auto al firmei noastre de inchirieri autovehicule pentru transport marfa.
.
.

Dube, autoutilitare Ford Transit de inchiriat Bucuresti

Care sunt motivele pentru care am ales aceste autoutilitare, pe care vi le recomandam si dumneavoastra:

 • Euro NCAP Advanced: autoutilitara de transport marfa Ford Transit a primit cel mai inalt premiu pentru siguranta in traffic si pentru sistemul de avertizare care se activeaza in momentul in care masina paraseste banda de circulatie.
 • Asistarea activa a soferului: un program care asigura un control mai bun al masinii si, deci, un plus de siguranta in trafic.
 • ESP sau programul de control al stabilitatii care este electronic. Acest program detecteaza orice deviatie a autoutilitarei si o corecteaza imediat.
 • EBD sau distributie electronica pentru forta de franare. Se utilizeaza impreuna cu sistemul ABS si se realizeaza pe toate cele 4 roti pentru distante mult mai mici de franare.
 • HLA sau sistemul de asistenta in timpul plecarii din rampa. Astfel, autoutilitara inchiriata nu va mai aluneca niciodata in spate, iar tu nu vei mai avea palpitatii.
 • BTCS sau sistemul de control al tractiunii. Daca pe drum dai de iarba sau pietris, rotile nu se mai rotesc in gol.
 • AWD sau tractiunea integrala. Suprafetele alunecoase sau drumurile accidentate nu mai ridica acum probleme autoutilitarei Ford Transit.
 • Faruri avansate. Condusul pe timp de noapte sau in conditii meteo dificile este acum mult mai usor.
 • Limitarea vitezei. Se realizeaza printr-un dispozitiv reglabil, care-ti permite sa limitezi viteza autoutilitarei la maxim 110 km/h.
 • Siguranta sporita pentru pasageri: centuri de siguranta si air-bag-uri de ultima generatie.
 • Siguranta pe autoutilitara: sistem antifurt, incuietori protejate, inchidere centralizata, volan antifurt si seria sasiului vizibila.

Cu toate aceste masuri de siguranta, Ford Transit este exact autoutilitara de care aveti nevoie pentru un trasport de marfa in deplina siguranta!

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram