Suna si inchiriaza camioneta in Bucuresti
0722- 608669

Modele de autoutilitare de la Inchiriericamionete.ro

Vrei sa inchiriezi o autoutilitara de calitate pentru un transport international de marfa, insa nu stii inspre ce marca sa optezi si nu stii nici macar la ce firma poti apela? Cu Inchiriericamionete.ro ai gasit raspunsul la toate aceste intrebari.

Compania de inchirieri dube si autoutilitare din Bucuresti are un parc auto alcatuit din masini marca Ford Transit, toate dotate cu lift in spate, pentru o mai buna manuire a marfii, dar si cu sofer profesionist, astfel incat tu scapi de grija gasirii omului potrivit care sa-ti conduca in siguranta toata marfa la destinatie.

Posibilitatea de a alege dintre mai multe modele de masini Ford Transit reprezinta un alt avantaj al colaborarii cu Inchiriericamionete.ro. Cu siguranta, este mai bine sa ai de unde sa faci o triere dupa nevoile, dar si posibilitatile tale, decat sa ai o singura optiune si sa fi nevoit sa te descurci cu aceasta.

Cele 2 modele Ford Transit pe care Inchiriericamionete.ro ti le pune la dispozitie

firma inchirieri dube, autoutilitare transport marfuri

  • De ce sa alegi noul model de Ford Transit pentru transportul tau de marfa?
    .
    Deoarece compania Ford si-a dat toata silinta si a facut din aceasta masina cea mai respectata, dar si cea mai solida autoutilitara a clasei sale. Motoarele au o putere mult mai mare, pentru o mai buna manuire in trafic, plus inca multe alte avantaje pentru fiecare model in parte.

Daca te-ai oprit asupra marcii Ford Transit cu tehnologie Econetic, poti opta, si in acest caz, intre doua modele:

  • 1. Ford Transit cu tehnologia Econetic cu ampatament lung. Avantajul inchirierii unei astfel de autoutilitare este faptul ca aceasta reduce foarte mult nivelul de combustibil consumat, dar si cel de emisii de CO2 cu pana la 10% fata de un model standard. Motorul este cu transmisie manuala si cu 6 viteze, iar consumul de carburant este de 7 litri la suta de kilometri. Alte caracteristici utile pentru un transport de marfa: lungimea de incarcare este de 3.399 mm, sarcina utila bruta poate varia de la 949 kg pana la 1.586 kg, spatiul de incarcare variaza de la 9.85 m3 si pana la 11.89 m3, iar limita de tractare este de 750 kg. Inovatiile cheie pentru acest model de Ford Transit sunt urmatoarele: Sistemul Auto-Start-Stop, pneurile care au o rezistenta redusa la frecare si dispozitivul reglabil la viteza de 110 km/h.
    .
  • 2. Ford Transit cu tehnologia Econetic cu ampatament scurt. Si in acest caz motorul este cu transmisie manuala, avand 6 trepete de schimbare a vitezei, insa consumul de combustibil este ceva mai mic decat la modelul anterior: 6.6 litri la suta de kilometri. Ca si capacitate, are urmatoarele cifre: lungimea de incarcare este de 2.582 mm, sarcina utila bruta poate varia de la 897 kg pana la 1.570 kg, spatiul de incarcare variaza de la 6.05 m3 si pana la 7.94 m3, iar limita de tractare ramane la 750 de kg. Inovatiile cheie sunt identice cu cele a modelului prezentat la punctul 1.

Inchiriericamionete.ro, autoutilitare de inchiriat cu sofer

Daca te intrebi de unde poti inchiria si tu o astfel de autoutilitara, ia legatura cu Inchirieri camionete.ro. Cum poti face acest lucru? Fie online, prin intermediul site-ului sau prin e-mail, fie prin intermediul numerelor de telefon afisate.

Inchiriericamionete.ro inchiriaza autoutilitare numai cu sofer, indiferent ca este vorba despre o ruta nationala sau una internationala. Pretul variaza si el in functie de ruta si de timpul de inchiriere.

Date de contact

Telefon firma: 0722- 608.669 / 0745-281.829 / 0765-316.460
E-mail: info@inchiriericamionete.ro

Contacteaza-ne rapid pentru  transport
 in Bucuresti

Contacteaza-ne acum

Date contact

Afla cat te costa, cat dureaza si alte detalii prin e-mail la info[at]inchiriericamionete.ro sau telefonic

Telefoane

Suna la Telefon :0722- 608669
sau
               Telefoan 0745-281829

Te asteptam

Suna la Telefon
Politica Cookies
Termeni si Conditii
thumbs-upphone-handsetsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram